Waarneming

MIjn naam is Maurice. Ik heb in 2007 mijn bachelor diploma fysiotherpie behaald aan de hoge school van Arnhem en Nijmegen. Na mijn studie heb ik met veel plezier gewerkt in het verpleeghuis en ziekenhuis van Zevenaar. Vervolgens ben ik werkzaam geweest in een sportschool in Apeldoorn. .

Ik ben een sportieve fysiotherapeut die veel affiniteit met sport heeft. Ik beschik over uitstekende hands -on vaardigheden en werk graag actief met cliënten. Door correctheid, vriendelijkheid en door mij zelf te kunnen verplaatsen in de cliënt win ik snel het vertrouwen. Door mijn deskundigheid en doelgerichte aanpak weet ik dit vertrouwen vast te houden.

Ik ben altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Eén van die uitdagingen is op dit moment de opleiding musculoskeletale revalidatie. Daarnaast kan een nieuwe- tijdelijke werkplek ook een uitdaging zijn!

Heeft u op korte termijn een fysiotherapeut nodig? zoekt u per direct een waarnemer? Wilt u, uw praktijk in de avonden en in de weekendden open houden? Is er een wachtlijst en wilt u deze tijdelijk wegwerken? In alle gevallen sta ik u graag bij.

Fysioleerentveld, direct, deskundig, correct en betrouwbaar!

Laat een bericht achter en ik neem direct contact met u op.